В пост, споделен в профила ѝ в Instagram, актрисата потвърди,

...
 
В пост, споделен в профила ѝ в Instagram, актрисата потвърди,
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър потвърди: „Сексът и градът“ се завръща

 

В пост, споделен в профила ѝ в Instagram, актрисата удостовери, че продукцията на третата серия на „ Сексът и градът “ публично е в ход.

Появи се фотография в непосредствен проект на сюжета на сериала и табелата с името на Паркър на масата за четене на идния сериал.

В обявата Паркър е отбелязала и няколко свои колежки, в това число актрисите от „ Миранда “ и „ Шарлот “ Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

Марио Кантоне, който играе Антъни Марентино в истинския и спомагателния сериал, също е маркиран, дружно с постоянните актриси от „ И тъкмо по този начин “ Никол Ари Паркър и Сарита Чудхури.

Феновете ще се сбогуват с двама непрекъснати герои този сезон. Според The Hollywood Reporter, любовният интерес на Миранда - Че Диас, показана от някогашната звезда от „ Анатомията на сивия “ Сара Рамирес, няма да се завърне за третия сезон.

Актьорката Карън Питман, която играеше професор Ния Уолъс през цялото време на сериала, също трябваше да се откаже, като се базира на спорове в графика. Говорител на Макс удостовери тогава, че звездата от „ Сутрешно шоу “ има „ задължения към два други стриймърски сериала “ и не може да откри време за фотосите.

Източник: yahoo.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР